Ö. Gölge And N. GÜZELER, "Geleneksel Yöntemle Üretilen Kelle Peynirlerinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Bazı Özellikleri," Türkiye 10.Gıda Kongresi , Erzurum, Turkey, pp.677-680, 2008
Gölge, Ö. And GÜZELER, N. 2008. Geleneksel Yöntemle Üretilen Kelle Peynirlerinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Bazı Özellikleri. Türkiye 10.Gıda Kongresi , (Erzurum, Turkey), 677-680.
Gölge, Ö., & GÜZELER, N., (2008). Geleneksel Yöntemle Üretilen Kelle Peynirlerinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Bazı Özellikleri . Türkiye 10.Gıda Kongresi (pp.677-680). Erzurum, Turkey
Gölge, Özgür, And NURAY GÜZELER. "Geleneksel Yöntemle Üretilen Kelle Peynirlerinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Bazı Özellikleri," Türkiye 10.Gıda Kongresi, Erzurum, Turkey, 2008
Gölge, Özgür And GÜZELER, NURAY. "Geleneksel Yöntemle Üretilen Kelle Peynirlerinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Bazı Özellikleri." Türkiye 10.Gıda Kongresi , Erzurum, Turkey, pp.677-680, 2008
Gölge, Ö. And GÜZELER, N. (2008) . "Geleneksel Yöntemle Üretilen Kelle Peynirlerinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Bazı Özellikleri." Türkiye 10.Gıda Kongresi , Erzurum, Turkey, pp.677-680.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Özgür Gölge And author={NURAY GÜZELER}, title={Geleneksel Yöntemle Üretilen Kelle Peynirlerinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Bazı Özellikleri}, congress name={Türkiye 10.Gıda Kongresi}, city={Erzurum}, country={Turkey}, year={2008}, pages={677-680} }