O. OZDEMIR Et Al. , "Kıbrısta Geleneksel Bir Ürün Olarak Üretilen Karayağ," 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, pp.713, 2014
OZDEMIR, O. Et Al. 2014. Kıbrısta Geleneksel Bir Ürün Olarak Üretilen Karayağ. 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Adana, Turkey), 713.
OZDEMIR, O., KAZANICI, M., & KEÇELİ MUTLU, T., (2014). Kıbrısta Geleneksel Bir Ürün Olarak Üretilen Karayağ . 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.713). Adana, Turkey
OZDEMIR, ONUR, MEHMET KAZANICI, And TÜRKAN KEÇELİ MUTLU. "Kıbrısta Geleneksel Bir Ürün Olarak Üretilen Karayağ," 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Turkey, 2014
OZDEMIR, ONUR Et Al. "Kıbrısta Geleneksel Bir Ürün Olarak Üretilen Karayağ." 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, pp.713, 2014
OZDEMIR, O. KAZANICI, M. And KEÇELİ MUTLU, T. (2014) . "Kıbrısta Geleneksel Bir Ürün Olarak Üretilen Karayağ." 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, p.713.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ONUR OZDEMIR Et Al. }, title={Kıbrısta Geleneksel Bir Ürün Olarak Üretilen Karayağ}, congress name={4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Adana}, country={Turkey}, year={2014}, pages={713} }