S. GÖNCÜ KARAKÖK Et Al. , "Kaliteli Keçi Sütü Üretiminde Somatik Hücre Sayısı," Çukurova tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.32, no.1, pp.35-42, 2017
GÖNCÜ KARAKÖK, S. Et Al. 2017. Kaliteli Keçi Sütü Üretiminde Somatik Hücre Sayısı. Çukurova tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.32, no.1 , 35-42.
GÖNCÜ KARAKÖK, S., Anitaş, Ö., & KOLUMAN, N., (2017). Kaliteli Keçi Sütü Üretiminde Somatik Hücre Sayısı. Çukurova tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.32, no.1, 35-42.
GÖNCÜ KARAKÖK, SERAP, Özgül Anitaş, And NAZAN KOLUMAN. "Kaliteli Keçi Sütü Üretiminde Somatik Hücre Sayısı," Çukurova tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.32, no.1, 35-42, 2017
GÖNCÜ KARAKÖK, SERAP G. Et Al. "Kaliteli Keçi Sütü Üretiminde Somatik Hücre Sayısı." Çukurova tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.32, no.1, pp.35-42, 2017
GÖNCÜ KARAKÖK, S. Anitaş, Ö. And KOLUMAN, N. (2017) . "Kaliteli Keçi Sütü Üretiminde Somatik Hücre Sayısı." Çukurova tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.32, no.1, pp.35-42.
@article{article, author={SERAP GÖNCÜ KARAKÖK Et Al. }, title={Kaliteli Keçi Sütü Üretiminde Somatik Hücre Sayısı}, journal={Çukurova tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi}, year=2017, pages={35-42} }