S. POLAT Et Al. , "Karaisalı Biber Salçası Üretimi Üzerine Bir Araştırma," 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu”, ”4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Turkey, 2014
POLAT, S. Et Al. 2014. Karaisalı Biber Salçası Üretimi Üzerine Bir Araştırma. 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu”, ”4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Turkey).
POLAT, S., AĞÇAM, E., YÜCEL, T., & AKYILDIZ, A., (2014). Karaisalı Biber Salçası Üretimi Üzerine Bir Araştırma . 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu”, ”4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Turkey
POLAT, SÜLEYMAN Et Al. "Karaisalı Biber Salçası Üretimi Üzerine Bir Araştırma," 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu”, ”4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Turkey, 2014
POLAT, SÜLEYMAN Et Al. "Karaisalı Biber Salçası Üretimi Üzerine Bir Araştırma." 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu”, ”4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Turkey, 2014
POLAT, S. Et Al. (2014) . "Karaisalı Biber Salçası Üretimi Üzerine Bir Araştırma." 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu”, ”4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={SÜLEYMAN POLAT Et Al. }, title={Karaisalı Biber Salçası Üretimi Üzerine Bir Araştırma}, congress name={4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu”, ”4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={}, country={Turkey}, year={2014}}