N. GÜZELER And M. K. ESEN, "Peyniraltı Suyu Tozu Kullanımının Kefir Yoğurdunun Özellikleri Üzerine Etkisi," 2. Uluslararası Multidisipliner Çalışmaları Kongresi , Adana, Turkey, pp.958, 2018
GÜZELER, N. And ESEN, M. K. 2018. Peyniraltı Suyu Tozu Kullanımının Kefir Yoğurdunun Özellikleri Üzerine Etkisi. 2. Uluslararası Multidisipliner Çalışmaları Kongresi , (Adana, Turkey), 958.
GÜZELER, N., & ESEN, M. K., (2018). Peyniraltı Suyu Tozu Kullanımının Kefir Yoğurdunun Özellikleri Üzerine Etkisi . 2. Uluslararası Multidisipliner Çalışmaları Kongresi (pp.958). Adana, Turkey
GÜZELER, NURAY, And Mustafa Kadir ESEN. "Peyniraltı Suyu Tozu Kullanımının Kefir Yoğurdunun Özellikleri Üzerine Etkisi," 2. Uluslararası Multidisipliner Çalışmaları Kongresi, Adana, Turkey, 2018
GÜZELER, NURAY And ESEN, Mustafa K. . "Peyniraltı Suyu Tozu Kullanımının Kefir Yoğurdunun Özellikleri Üzerine Etkisi." 2. Uluslararası Multidisipliner Çalışmaları Kongresi , Adana, Turkey, pp.958, 2018
GÜZELER, N. And ESEN, M. K. (2018) . "Peyniraltı Suyu Tozu Kullanımının Kefir Yoğurdunun Özellikleri Üzerine Etkisi." 2. Uluslararası Multidisipliner Çalışmaları Kongresi , Adana, Turkey, p.958.
@conferencepaper{conferencepaper, author={NURAY GÜZELER And author={Mustafa Kadir ESEN}, title={Peyniraltı Suyu Tozu Kullanımının Kefir Yoğurdunun Özellikleri Üzerine Etkisi}, congress name={2. Uluslararası Multidisipliner Çalışmaları Kongresi}, city={Adana}, country={Turkey}, year={2018}, pages={958} }