T. CABAROĞLU Et Al. , "Kozan yerli portakalının şaraba işlenmesinde maya florasındaki gelişmeler," 3. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.539-547, 2003
CABAROĞLU, T. Et Al. 2003. Kozan yerli portakalının şaraba işlenmesinde maya florasındaki gelişmeler. 3. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Ankara, Turkey), 539-547.
CABAROĞLU, T., Canbaş, A., ERTEN, H., SELLİ, S., & ÜNAL, Ü., (2003). Kozan yerli portakalının şaraba işlenmesinde maya florasındaki gelişmeler . 3. Gıda Mühendisliği Kongresi (pp.539-547). Ankara, Turkey
CABAROĞLU, TURGUT Et Al. "Kozan yerli portakalının şaraba işlenmesinde maya florasındaki gelişmeler," 3. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Turkey, 2003
CABAROĞLU, TURGUT Et Al. "Kozan yerli portakalının şaraba işlenmesinde maya florasındaki gelişmeler." 3. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.539-547, 2003
CABAROĞLU, T. Et Al. (2003) . "Kozan yerli portakalının şaraba işlenmesinde maya florasındaki gelişmeler." 3. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.539-547.
@conferencepaper{conferencepaper, author={TURGUT CABAROĞLU Et Al. }, title={Kozan yerli portakalının şaraba işlenmesinde maya florasındaki gelişmeler}, congress name={3. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2003}, pages={539-547} }