O. ŞENKAL, "Kurumsal Yapılabilecekler ve Gelecek Önerileri," In Çukurova Üniversitesi Gıda Çalışanları Hijyen Eğitim Rehberi , Adana: Çukurova Üniversitesi Basımevi, 2015, pp.31-34.
ŞENKAL, O. Kurumsal Yapılabilecekler ve Gelecek Önerileri. 2015. In Çukurova Üniversitesi Gıda Çalışanları Hijyen Eğitim Rehberi , Çukurova Üniversitesi Basımevi, Adana, 31-34.
ŞENKAL, O., (2015). Kurumsal Yapılabilecekler ve Gelecek Önerileri. Çukurova Üniversitesi Gıda Çalışanları Hijyen Eğitim Rehberi (pp.31-34), Adana: Çukurova Üniversitesi Basımevi.
ŞENKAL, OZAN. "Kurumsal Yapılabilecekler ve Gelecek Önerileri." In Çukurova Üniversitesi Gıda Çalışanları Hijyen Eğitim Rehberi , 31-34. Adana: Çukurova Üniversitesi Basımevi, 2015
ŞENKAL, OZAN. "Kurumsal Yapılabilecekler ve Gelecek Önerileri." Çukurova Üniversitesi Gıda Çalışanları Hijyen Eğitim Rehberi , Çukurova Üniversitesi Basımevi, 2015, pp.31-34.
ŞENKAL, O. (2015) "Kurumsal Yapılabilecekler ve Gelecek Önerileri", Çukurova Üniversitesi Gıda Çalışanları Hijyen Eğitim Rehberi . Adana: Çukurova Üniversitesi Basımevi.
@bookchapter{bookchapter, author ={OZAN ŞENKAL}, chaptertitle={Kurumsal Yapılabilecekler ve Gelecek Önerileri}, booktitle={ Çukurova Üniversitesi Gıda Çalışanları Hijyen Eğitim Rehberi}, publisher={Çukurova Üniversitesi Basımevi}, city={Adana},year={2015} }