M. DİDİN Et Al. , "Ereğlide Yetiştirilen Beyaz Kirazların Reçel ve Marmelata İşlenmeye Uygunluklarının Belirlenmesi Üzerinde Bir Araştırma," 7. Gıda Kongresi , Ankara, Turkey, pp.511, 2002
DİDİN, M. Et Al. 2002. Ereğlide Yetiştirilen Beyaz Kirazların Reçel ve Marmelata İşlenmeye Uygunluklarının Belirlenmesi Üzerinde Bir Araştırma. 7. Gıda Kongresi , (Ankara, Turkey), 511.
DİDİN, M., KAYA, C., BENLİ, H., & BOZDOĞAN KONUŞKAN, D., (2002). Ereğlide Yetiştirilen Beyaz Kirazların Reçel ve Marmelata İşlenmeye Uygunluklarının Belirlenmesi Üzerinde Bir Araştırma . 7. Gıda Kongresi (pp.511). Ankara, Turkey
DİDİN, MUSTAFA Et Al. "Ereğlide Yetiştirilen Beyaz Kirazların Reçel ve Marmelata İşlenmeye Uygunluklarının Belirlenmesi Üzerinde Bir Araştırma," 7. Gıda Kongresi, Ankara, Turkey, 2002
DİDİN, MUSTAFA Et Al. "Ereğlide Yetiştirilen Beyaz Kirazların Reçel ve Marmelata İşlenmeye Uygunluklarının Belirlenmesi Üzerinde Bir Araştırma." 7. Gıda Kongresi , Ankara, Turkey, pp.511, 2002
DİDİN, M. Et Al. (2002) . "Ereğlide Yetiştirilen Beyaz Kirazların Reçel ve Marmelata İşlenmeye Uygunluklarının Belirlenmesi Üzerinde Bir Araştırma." 7. Gıda Kongresi , Ankara, Turkey, p.511.
@conferencepaper{conferencepaper, author={MUSTAFA DİDİN Et Al. }, title={Ereğlide Yetiştirilen Beyaz Kirazların Reçel ve Marmelata İşlenmeye Uygunluklarının Belirlenmesi Üzerinde Bir Araştırma}, congress name={7. Gıda Kongresi}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2002}, pages={511} }