E. AĞÇAM, "Adana’da Gıdaların Dayandırılmasında Kullanılan Geleneksel Yöntemler, Bazı Uygulama Hataları, Sonuçları ve Önleyici Tedbirler," 4. Adana Kent Sorunları Sempozyumu , Turkey, 2019
AĞÇAM, E. 2019. Adana’da Gıdaların Dayandırılmasında Kullanılan Geleneksel Yöntemler, Bazı Uygulama Hataları, Sonuçları ve Önleyici Tedbirler. 4. Adana Kent Sorunları Sempozyumu , (Turkey).
AĞÇAM, E., (2019). Adana’da Gıdaların Dayandırılmasında Kullanılan Geleneksel Yöntemler, Bazı Uygulama Hataları, Sonuçları ve Önleyici Tedbirler . 4. Adana Kent Sorunları Sempozyumu, Turkey
AĞÇAM, ERDAL. "Adana’da Gıdaların Dayandırılmasında Kullanılan Geleneksel Yöntemler, Bazı Uygulama Hataları, Sonuçları ve Önleyici Tedbirler," 4. Adana Kent Sorunları Sempozyumu, Turkey, 2019
AĞÇAM, ERDAL. "Adana’da Gıdaların Dayandırılmasında Kullanılan Geleneksel Yöntemler, Bazı Uygulama Hataları, Sonuçları ve Önleyici Tedbirler." 4. Adana Kent Sorunları Sempozyumu , Turkey, 2019
AĞÇAM, E. (2019) . "Adana’da Gıdaların Dayandırılmasında Kullanılan Geleneksel Yöntemler, Bazı Uygulama Hataları, Sonuçları ve Önleyici Tedbirler." 4. Adana Kent Sorunları Sempozyumu , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ERDAL AĞÇAM}, title={Adana’da Gıdaların Dayandırılmasında Kullanılan Geleneksel Yöntemler, Bazı Uygulama Hataları, Sonuçları ve Önleyici Tedbirler}, congress name={4. Adana Kent Sorunları Sempozyumu}, city={}, country={Turkey}, year={2019}}