M. ANIL Et Al. , "Kireç Üretiminde Hammadde Özelliğinin Önemi Çokçapunar (Ceyhan) Kireçtaşı Örneği," Yerbilimleri , pp.311-325, 2008
ANIL, M. Et Al. 2008. Kireç Üretiminde Hammadde Özelliğinin Önemi Çokçapunar (Ceyhan) Kireçtaşı Örneği. Yerbilimleri , 311-325.
ANIL, M., YAPICI, N., TÜRKMENOĞLU, M., & KILIÇ, Ö., (2008). Kireç Üretiminde Hammadde Özelliğinin Önemi Çokçapunar (Ceyhan) Kireçtaşı Örneği. Yerbilimleri , 311-325.
ANIL, MESUT Et Al. "Kireç Üretiminde Hammadde Özelliğinin Önemi Çokçapunar (Ceyhan) Kireçtaşı Örneği," Yerbilimleri , 311-325, 2008
ANIL, MESUT Et Al. "Kireç Üretiminde Hammadde Özelliğinin Önemi Çokçapunar (Ceyhan) Kireçtaşı Örneği." Yerbilimleri , pp.311-325, 2008
ANIL, M. Et Al. (2008) . "Kireç Üretiminde Hammadde Özelliğinin Önemi Çokçapunar (Ceyhan) Kireçtaşı Örneği." Yerbilimleri , pp.311-325.
@article{article, author={MESUT ANIL Et Al. }, title={Kireç Üretiminde Hammadde Özelliğinin Önemi Çokçapunar (Ceyhan) Kireçtaşı Örneği}, journal={Yerbilimleri}, year=2008, pages={311-325} }