H. TAŞKIN Et Al. , "kitapçığındaki ?Kastamonu Sarımsağının Doku Kültürü Teknikleriyle Virüsden Arındırılması ve Çoğaltılması," 10. Ulusal Sebze Tarımı Sempozyumu , vol.1, Tekirdağ, Turkey, pp.249-253, 2014
TAŞKIN, H. Et Al. 2014. kitapçığındaki ?Kastamonu Sarımsağının Doku Kültürü Teknikleriyle Virüsden Arındırılması ve Çoğaltılması. 10. Ulusal Sebze Tarımı Sempozyumu , (Tekirdağ, Turkey), 249-253.
TAŞKIN, H., YÜCEL, N. K., BAKTEMUR, G., ÇÖMLEKÇİOĞLU, S., & BÜYÜKALACA, S., (2014). kitapçığındaki ?Kastamonu Sarımsağının Doku Kültürü Teknikleriyle Virüsden Arındırılması ve Çoğaltılması . 10. Ulusal Sebze Tarımı Sempozyumu (pp.249-253). Tekirdağ, Turkey
TAŞKIN, HATIRA Et Al. "kitapçığındaki ?Kastamonu Sarımsağının Doku Kültürü Teknikleriyle Virüsden Arındırılması ve Çoğaltılması," 10. Ulusal Sebze Tarımı Sempozyumu, Tekirdağ, Turkey, 2014
TAŞKIN, HATIRA Et Al. "kitapçığındaki ?Kastamonu Sarımsağının Doku Kültürü Teknikleriyle Virüsden Arındırılması ve Çoğaltılması." 10. Ulusal Sebze Tarımı Sempozyumu , Tekirdağ, Turkey, pp.249-253, 2014
TAŞKIN, H. Et Al. (2014) . "kitapçığındaki ?Kastamonu Sarımsağının Doku Kültürü Teknikleriyle Virüsden Arındırılması ve Çoğaltılması." 10. Ulusal Sebze Tarımı Sempozyumu , Tekirdağ, Turkey, pp.249-253.
@conferencepaper{conferencepaper, author={HATIRA TAŞKIN Et Al. }, title={kitapçığındaki ?Kastamonu Sarımsağının Doku Kültürü Teknikleriyle Virüsden Arındırılması ve Çoğaltılması}, congress name={10. Ulusal Sebze Tarımı Sempozyumu}, city={Tekirdağ}, country={Turkey}, year={2014}, pages={249-253} }