İ. SOLMAZ Et Al. , "Farklı Dozlarda Kükürt Uygulamasının Turp (Raphanus sativus L.)’ta Verim ve Kalite Üzerine Etkileri," Akademik Ziraat Dergisi , 2017
SOLMAZ, İ. Et Al. 2017. Farklı Dozlarda Kükürt Uygulamasının Turp (Raphanus sativus L.)’ta Verim ve Kalite Üzerine Etkileri. Akademik Ziraat Dergisi .
SOLMAZ, İ., akbaş, f., erköse, h., SARI, N., & dal, b., (2017). Farklı Dozlarda Kükürt Uygulamasının Turp (Raphanus sativus L.)’ta Verim ve Kalite Üzerine Etkileri. Akademik Ziraat Dergisi .
SOLMAZ, İLKNUR Et Al. "Farklı Dozlarda Kükürt Uygulamasının Turp (Raphanus sativus L.)’ta Verim ve Kalite Üzerine Etkileri," Akademik Ziraat Dergisi , 2017
SOLMAZ, İLKNUR Et Al. "Farklı Dozlarda Kükürt Uygulamasının Turp (Raphanus sativus L.)’ta Verim ve Kalite Üzerine Etkileri." Akademik Ziraat Dergisi , 2017
SOLMAZ, İ. Et Al. (2017) . "Farklı Dozlarda Kükürt Uygulamasının Turp (Raphanus sativus L.)’ta Verim ve Kalite Üzerine Etkileri." Akademik Ziraat Dergisi .
@article{article, author={İLKNUR SOLMAZ Et Al. }, title={Farklı Dozlarda Kükürt Uygulamasının Turp (Raphanus sativus L.)’ta Verim ve Kalite Üzerine Etkileri}, journal={Akademik Ziraat Dergisi}, year=2017}