Z. ERGİNKAYA And H. Walter, "Şalgam Suyu Fermantasyonu Sırasında Mikroorganizmaların Gelişimi ve İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Tanımlanmaları Üzerinde Bir Araştırma," Gıda , vol.17, no.5, 1992
ERGİNKAYA, Z. And Walter, H. 1992. Şalgam Suyu Fermantasyonu Sırasında Mikroorganizmaların Gelişimi ve İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Tanımlanmaları Üzerinde Bir Araştırma. Gıda , vol.17, no.5 .
ERGİNKAYA, Z., & Walter, H., (1992). Şalgam Suyu Fermantasyonu Sırasında Mikroorganizmaların Gelişimi ve İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Tanımlanmaları Üzerinde Bir Araştırma. Gıda , vol.17, no.5.
ERGİNKAYA, ZERRİN, And Hammes Walter. "Şalgam Suyu Fermantasyonu Sırasında Mikroorganizmaların Gelişimi ve İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Tanımlanmaları Üzerinde Bir Araştırma," Gıda , vol.17, no.5, 1992
ERGİNKAYA, ZERRİN And Walter, Hammes. "Şalgam Suyu Fermantasyonu Sırasında Mikroorganizmaların Gelişimi ve İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Tanımlanmaları Üzerinde Bir Araştırma." Gıda , vol.17, no.5, 1992
ERGİNKAYA, Z. And Walter, H. (1992) . "Şalgam Suyu Fermantasyonu Sırasında Mikroorganizmaların Gelişimi ve İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Tanımlanmaları Üzerinde Bir Araştırma." Gıda , vol.17, no.5.
@article{article, author={ZERRİN ERGİNKAYA And author={Hammes Walter}, title={Şalgam Suyu Fermantasyonu Sırasında Mikroorganizmaların Gelişimi ve İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Tanımlanmaları Üzerinde Bir Araştırma}, journal={Gıda}, year=1992}