S. GÖNCÜ Et Al. , "Akdeniz İklim Koşullarında Mevsimin İnek, Koyun ve Keçi Süt Kompozisyonu Üzerine Etkis," Kadirli Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dergisi , vol.2, no.2, pp.230-243, 2022
GÖNCÜ, S. Et Al. 2022. Akdeniz İklim Koşullarında Mevsimin İnek, Koyun ve Keçi Süt Kompozisyonu Üzerine Etkis. Kadirli Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dergisi , vol.2, no.2 , 230-243.
GÖNCÜ, S., GÖKÇE, G., & Yeşil, M. İ., (2022). Akdeniz İklim Koşullarında Mevsimin İnek, Koyun ve Keçi Süt Kompozisyonu Üzerine Etkis. Kadirli Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dergisi , vol.2, no.2, 230-243.
GÖNCÜ, SERAP, GÖKHAN GÖKÇE, And Muhammed İkbal Yeşil. "Akdeniz İklim Koşullarında Mevsimin İnek, Koyun ve Keçi Süt Kompozisyonu Üzerine Etkis," Kadirli Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dergisi , vol.2, no.2, 230-243, 2022
GÖNCÜ, SERAP G. Et Al. "Akdeniz İklim Koşullarında Mevsimin İnek, Koyun ve Keçi Süt Kompozisyonu Üzerine Etkis." Kadirli Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dergisi , vol.2, no.2, pp.230-243, 2022
GÖNCÜ, S. GÖKÇE, G. And Yeşil, M. İ. (2022) . "Akdeniz İklim Koşullarında Mevsimin İnek, Koyun ve Keçi Süt Kompozisyonu Üzerine Etkis." Kadirli Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dergisi , vol.2, no.2, pp.230-243.
@article{article, author={SERAP GÖNCÜ KARAKÖK Et Al. }, title={Akdeniz İklim Koşullarında Mevsimin İnek, Koyun ve Keçi Süt Kompozisyonu Üzerine Etkis}, journal={Kadirli Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dergisi}, year=2022, pages={230-243} }