T. CABAROĞLU Et Al. , "Şarap Teknolojisi," In Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi , Ankara: Nobel Akademik Yayıncılık, 2020, pp.429-470.
CABAROĞLU, T. Et Al. Şarap Teknolojisi. 2020. In Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi , Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, 429-470.
CABAROĞLU, T., DARICI, M., & ERTEN, H., (2020). Şarap Teknolojisi. Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi (pp.429-470), Ankara: Nobel Akademik Yayıncılık.
CABAROĞLU, TURGUT, MERVE DARICI, And HÜSEYİN ERTEN. "Şarap Teknolojisi." In Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi , 429-470. Ankara: Nobel Akademik Yayıncılık, 2020
CABAROĞLU, TURGUT Et Al. "Şarap Teknolojisi." Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi , Nobel Akademik Yayıncılık, 2020, pp.429-470.
CABAROĞLU, T. DARICI, M. And ERTEN, H. (2020) "Şarap Teknolojisi", Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi . Ankara: Nobel Akademik Yayıncılık.
@bookchapter{bookchapter, author ={TURGUT CABAROĞLU Et Al. }, chaptertitle={Şarap Teknolojisi}, booktitle={ Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi}, publisher={Nobel Akademik Yayıncılık}, city={Ankara},year={2020} }