O. ÖZKAYA Et Al. , "1-MCP Uygulamalarının Santa Maria Armut Çeşidinde Muhafaza ve Kalite Üzerine Etkisi," II. Ulusal Yumuşak Çekirdekli Meyve Türleri Sempozyumu , vol.1, Tokat, Turkey, pp.76, 2017
ÖZKAYA, O. Et Al. 2017. 1-MCP Uygulamalarının Santa Maria Armut Çeşidinde Muhafaza ve Kalite Üzerine Etkisi. II. Ulusal Yumuşak Çekirdekli Meyve Türleri Sempozyumu , (Tokat, Turkey), 76.
ÖZKAYA, O., DEMİRCİOĞLU, H., BAHAR, A., & DÜNDAR, Ö., (2017). 1-MCP Uygulamalarının Santa Maria Armut Çeşidinde Muhafaza ve Kalite Üzerine Etkisi . II. Ulusal Yumuşak Çekirdekli Meyve Türleri Sempozyumu (pp.76). Tokat, Turkey
ÖZKAYA, OKAN Et Al. "1-MCP Uygulamalarının Santa Maria Armut Çeşidinde Muhafaza ve Kalite Üzerine Etkisi," II. Ulusal Yumuşak Çekirdekli Meyve Türleri Sempozyumu, Tokat, Turkey, 2017
ÖZKAYA, OKAN Et Al. "1-MCP Uygulamalarının Santa Maria Armut Çeşidinde Muhafaza ve Kalite Üzerine Etkisi." II. Ulusal Yumuşak Çekirdekli Meyve Türleri Sempozyumu , Tokat, Turkey, pp.76, 2017
ÖZKAYA, O. Et Al. (2017) . "1-MCP Uygulamalarının Santa Maria Armut Çeşidinde Muhafaza ve Kalite Üzerine Etkisi." II. Ulusal Yumuşak Çekirdekli Meyve Türleri Sempozyumu , Tokat, Turkey, p.76.
@conferencepaper{conferencepaper, author={OKAN ÖZKAYA Et Al. }, title={1-MCP Uygulamalarının Santa Maria Armut Çeşidinde Muhafaza ve Kalite Üzerine Etkisi}, congress name={II. Ulusal Yumuşak Çekirdekli Meyve Türleri Sempozyumu}, city={Tokat}, country={Turkey}, year={2017}, pages={76} }