N. GÜZELER Et Al. , "Dondurarak Kurutulmuş Peyniraltı Suları Tozlarının Bazı Özellikleri," 1. Ulusal Sütçülük Kongresi , Ankara, Turkey, pp.63, 2017
GÜZELER, N. Et Al. 2017. Dondurarak Kurutulmuş Peyniraltı Suları Tozlarının Bazı Özellikleri. 1. Ulusal Sütçülük Kongresi , (Ankara, Turkey), 63.
GÜZELER, N., KALENDER, M., & SAY, D., (2017). Dondurarak Kurutulmuş Peyniraltı Suları Tozlarının Bazı Özellikleri . 1. Ulusal Sütçülük Kongresi (pp.63). Ankara, Turkey
GÜZELER, NURAY, MURAT KALENDER, And DİLEK SAY. "Dondurarak Kurutulmuş Peyniraltı Suları Tozlarının Bazı Özellikleri," 1. Ulusal Sütçülük Kongresi, Ankara, Turkey, 2017
GÜZELER, NURAY Et Al. "Dondurarak Kurutulmuş Peyniraltı Suları Tozlarının Bazı Özellikleri." 1. Ulusal Sütçülük Kongresi , Ankara, Turkey, pp.63, 2017
GÜZELER, N. KALENDER, M. And SAY, D. (2017) . "Dondurarak Kurutulmuş Peyniraltı Suları Tozlarının Bazı Özellikleri." 1. Ulusal Sütçülük Kongresi , Ankara, Turkey, p.63.
@conferencepaper{conferencepaper, author={NURAY GÜZELER Et Al. }, title={Dondurarak Kurutulmuş Peyniraltı Suları Tozlarının Bazı Özellikleri}, congress name={1. Ulusal Sütçülük Kongresi}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2017}, pages={63} }