T. KEÇELİ MUTLU, "Natürel Zeytinyağında Bulunan Fenol Bileşenleri ve Antioksidan Etkileri," GAP II. Tarım Kongresi , vol.1, Şanlıurfa, Turkey, pp.463-470, 2001
KEÇELİ MUTLU, T. 2001. Natürel Zeytinyağında Bulunan Fenol Bileşenleri ve Antioksidan Etkileri. GAP II. Tarım Kongresi , (Şanlıurfa, Turkey), 463-470.
KEÇELİ MUTLU, T., (2001). Natürel Zeytinyağında Bulunan Fenol Bileşenleri ve Antioksidan Etkileri . GAP II. Tarım Kongresi (pp.463-470). Şanlıurfa, Turkey
KEÇELİ MUTLU, TÜRKAN. "Natürel Zeytinyağında Bulunan Fenol Bileşenleri ve Antioksidan Etkileri," GAP II. Tarım Kongresi, Şanlıurfa, Turkey, 2001
KEÇELİ MUTLU, TÜRKAN K. . "Natürel Zeytinyağında Bulunan Fenol Bileşenleri ve Antioksidan Etkileri." GAP II. Tarım Kongresi , Şanlıurfa, Turkey, pp.463-470, 2001
KEÇELİ MUTLU, T. (2001) . "Natürel Zeytinyağında Bulunan Fenol Bileşenleri ve Antioksidan Etkileri." GAP II. Tarım Kongresi , Şanlıurfa, Turkey, pp.463-470.
@conferencepaper{conferencepaper, author={TÜRKAN KEÇELİ MUTLU}, title={Natürel Zeytinyağında Bulunan Fenol Bileşenleri ve Antioksidan Etkileri}, congress name={GAP II. Tarım Kongresi}, city={Şanlıurfa}, country={Turkey}, year={2001}, pages={463-470} }