H. KELEBEK Et Al. , "Domates salçasının endüstriyel üretiminde işlem basamaklarının aroma aroma aktif ve biyoaktif bileşenler üzerine etkileri," Pamukkale Gıda Sempozyumu 3 , vol.1, Turkey, 2015
KELEBEK, H. Et Al. 2015. Domates salçasının endüstriyel üretiminde işlem basamaklarının aroma aroma aktif ve biyoaktif bileşenler üzerine etkileri. Pamukkale Gıda Sempozyumu 3 , (Turkey).
KELEBEK, H., KOLA, O., ÖZER, M. S., KADİROĞLU, P., & SELLİ, S., (2015). Domates salçasının endüstriyel üretiminde işlem basamaklarının aroma aroma aktif ve biyoaktif bileşenler üzerine etkileri . Pamukkale Gıda Sempozyumu 3, Turkey
KELEBEK, HAŞİM Et Al. "Domates salçasının endüstriyel üretiminde işlem basamaklarının aroma aroma aktif ve biyoaktif bileşenler üzerine etkileri," Pamukkale Gıda Sempozyumu 3, Turkey, 2015
KELEBEK, HAŞİM Et Al. "Domates salçasının endüstriyel üretiminde işlem basamaklarının aroma aroma aktif ve biyoaktif bileşenler üzerine etkileri." Pamukkale Gıda Sempozyumu 3 , Turkey, 2015
KELEBEK, H. Et Al. (2015) . "Domates salçasının endüstriyel üretiminde işlem basamaklarının aroma aroma aktif ve biyoaktif bileşenler üzerine etkileri." Pamukkale Gıda Sempozyumu 3 , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={HAŞİM KELEBEK Et Al. }, title={Domates salçasının endüstriyel üretiminde işlem basamaklarının aroma aroma aktif ve biyoaktif bileşenler üzerine etkileri}, congress name={Pamukkale Gıda Sempozyumu 3}, city={}, country={Turkey}, year={2015}}