O. B. KARACA And M. GÜVEN, "Mikrobiyolojik Kaynaklı Proteolitik ve Lipolitik Enzim Kullanımının Beyaz Peynirlerin Özellikleri ve Olgunlaşma Hızları Üzerine Etkileri," Gıda , vol.29, no.3, pp.239-248, 2004
KARACA, O. B. And GÜVEN, M. 2004. Mikrobiyolojik Kaynaklı Proteolitik ve Lipolitik Enzim Kullanımının Beyaz Peynirlerin Özellikleri ve Olgunlaşma Hızları Üzerine Etkileri. Gıda , vol.29, no.3 , 239-248.
KARACA, O. B., & GÜVEN, M., (2004). Mikrobiyolojik Kaynaklı Proteolitik ve Lipolitik Enzim Kullanımının Beyaz Peynirlerin Özellikleri ve Olgunlaşma Hızları Üzerine Etkileri. Gıda , vol.29, no.3, 239-248.
KARACA, OYA, And MEHMET GÜVEN. "Mikrobiyolojik Kaynaklı Proteolitik ve Lipolitik Enzim Kullanımının Beyaz Peynirlerin Özellikleri ve Olgunlaşma Hızları Üzerine Etkileri," Gıda , vol.29, no.3, 239-248, 2004
KARACA, OYA B. And GÜVEN, MEHMET. "Mikrobiyolojik Kaynaklı Proteolitik ve Lipolitik Enzim Kullanımının Beyaz Peynirlerin Özellikleri ve Olgunlaşma Hızları Üzerine Etkileri." Gıda , vol.29, no.3, pp.239-248, 2004
KARACA, O. B. And GÜVEN, M. (2004) . "Mikrobiyolojik Kaynaklı Proteolitik ve Lipolitik Enzim Kullanımının Beyaz Peynirlerin Özellikleri ve Olgunlaşma Hızları Üzerine Etkileri." Gıda , vol.29, no.3, pp.239-248.
@article{article, author={OYA BERKAY KARACA And author={MEHMET GÜVEN}, title={Mikrobiyolojik Kaynaklı Proteolitik ve Lipolitik Enzim Kullanımının Beyaz Peynirlerin Özellikleri ve Olgunlaşma Hızları Üzerine Etkileri}, journal={Gıda}, year=2004, pages={239-248} }