M. DARICI And T. CABAROĞLU, "TÜRKİYE’DE FARKLI COĞRAFİ YÖRELERDE ÜRETİLEN KALİTE KALECİK KARASI KIRMIZI ŞARAPLARININ DUYUSAL TANIMLAYICILARININ BELİRLENMESİ," GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , 2017
DARICI, M. And CABAROĞLU, T. 2017. TÜRKİYE’DE FARKLI COĞRAFİ YÖRELERDE ÜRETİLEN KALİTE KALECİK KARASI KIRMIZI ŞARAPLARININ DUYUSAL TANIMLAYICILARININ BELİRLENMESİ. GIDA / THE JOURNAL OF FOOD .
DARICI, M., & CABAROĞLU, T., (2017). TÜRKİYE’DE FARKLI COĞRAFİ YÖRELERDE ÜRETİLEN KALİTE KALECİK KARASI KIRMIZI ŞARAPLARININ DUYUSAL TANIMLAYICILARININ BELİRLENMESİ. GIDA / THE JOURNAL OF FOOD .
DARICI, MERVE, And TURGUT CABAROĞLU. "TÜRKİYE’DE FARKLI COĞRAFİ YÖRELERDE ÜRETİLEN KALİTE KALECİK KARASI KIRMIZI ŞARAPLARININ DUYUSAL TANIMLAYICILARININ BELİRLENMESİ," GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , 2017
DARICI, MERVE And CABAROĞLU, TURGUT. "TÜRKİYE’DE FARKLI COĞRAFİ YÖRELERDE ÜRETİLEN KALİTE KALECİK KARASI KIRMIZI ŞARAPLARININ DUYUSAL TANIMLAYICILARININ BELİRLENMESİ." GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , 2017
DARICI, M. And CABAROĞLU, T. (2017) . "TÜRKİYE’DE FARKLI COĞRAFİ YÖRELERDE ÜRETİLEN KALİTE KALECİK KARASI KIRMIZI ŞARAPLARININ DUYUSAL TANIMLAYICILARININ BELİRLENMESİ." GIDA / THE JOURNAL OF FOOD .
@article{article, author={MERVE DARICI And author={TURGUT CABAROĞLU}, title={TÜRKİYE’DE FARKLI COĞRAFİ YÖRELERDE ÜRETİLEN KALİTE KALECİK KARASI KIRMIZI ŞARAPLARININ DUYUSAL TANIMLAYICILARININ BELİRLENMESİ}, journal={GIDA / THE JOURNAL OF FOOD}, year=2017}