G. ÖZYURT Et Al. , "Balık Proteinlerinden Hazırlanan Yenilebilir Kaplamaların Soğukta ve Dondurularak Depolanan Gökkuşağı Alabalığı (Onchorynchus mykiss) Filetolarının Raf Ömrü ve Kaliteleri Üzerine Etkileri," 5. Doğu Anadolu Bölgesi Su Ürünleri Sempozyumu , Elazığ, Turkey, pp.370-371, 2014
ÖZYURT, G. Et Al. 2014. Balık Proteinlerinden Hazırlanan Yenilebilir Kaplamaların Soğukta ve Dondurularak Depolanan Gökkuşağı Alabalığı (Onchorynchus mykiss) Filetolarının Raf Ömrü ve Kaliteleri Üzerine Etkileri. 5. Doğu Anadolu Bölgesi Su Ürünleri Sempozyumu , (Elazığ, Turkey), 370-371.
ÖZYURT, G., ÖZKÜTÜK, A. S., Şimşek, A., Yeşilsu, A. F., & Ergüven, M., (2014). Balık Proteinlerinden Hazırlanan Yenilebilir Kaplamaların Soğukta ve Dondurularak Depolanan Gökkuşağı Alabalığı (Onchorynchus mykiss) Filetolarının Raf Ömrü ve Kaliteleri Üzerine Etkileri . 5. Doğu Anadolu Bölgesi Su Ürünleri Sempozyumu (pp.370-371). Elazığ, Turkey
ÖZYURT, GÜLSÜN Et Al. "Balık Proteinlerinden Hazırlanan Yenilebilir Kaplamaların Soğukta ve Dondurularak Depolanan Gökkuşağı Alabalığı (Onchorynchus mykiss) Filetolarının Raf Ömrü ve Kaliteleri Üzerine Etkileri," 5. Doğu Anadolu Bölgesi Su Ürünleri Sempozyumu, Elazığ, Turkey, 2014
ÖZYURT, GÜLSÜN Et Al. "Balık Proteinlerinden Hazırlanan Yenilebilir Kaplamaların Soğukta ve Dondurularak Depolanan Gökkuşağı Alabalığı (Onchorynchus mykiss) Filetolarının Raf Ömrü ve Kaliteleri Üzerine Etkileri." 5. Doğu Anadolu Bölgesi Su Ürünleri Sempozyumu , Elazığ, Turkey, pp.370-371, 2014
ÖZYURT, G. Et Al. (2014) . "Balık Proteinlerinden Hazırlanan Yenilebilir Kaplamaların Soğukta ve Dondurularak Depolanan Gökkuşağı Alabalığı (Onchorynchus mykiss) Filetolarının Raf Ömrü ve Kaliteleri Üzerine Etkileri." 5. Doğu Anadolu Bölgesi Su Ürünleri Sempozyumu , Elazığ, Turkey, pp.370-371.
@conferencepaper{conferencepaper, author={GÜLSÜN ÖZYURT Et Al. }, title={Balık Proteinlerinden Hazırlanan Yenilebilir Kaplamaların Soğukta ve Dondurularak Depolanan Gökkuşağı Alabalığı (Onchorynchus mykiss) Filetolarının Raf Ömrü ve Kaliteleri Üzerine Etkileri}, congress name={5. Doğu Anadolu Bölgesi Su Ürünleri Sempozyumu}, city={Elazığ}, country={Turkey}, year={2014}, pages={370-371} }