Atıf Formatları
Siyah Çaydan Elde Edilen Ekstraktların Antioksidan Etkilerinin Belirlenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

T. KEÇELİ MUTLU And E. TURAN DEMİRTAŞ, "Siyah Çaydan Elde Edilen Ekstraktların Antioksidan Etkilerinin Belirlenmesi," 5. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.413-418, 2007

KEÇELİ MUTLU, T. And TURAN DEMİRTAŞ, E. 2007. Siyah Çaydan Elde Edilen Ekstraktların Antioksidan Etkilerinin Belirlenmesi. 5. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Ankara, Turkey), 413-418.

KEÇELİ MUTLU, T., & TURAN DEMİRTAŞ, E., (2007). Siyah Çaydan Elde Edilen Ekstraktların Antioksidan Etkilerinin Belirlenmesi . 5. Gıda Mühendisliği Kongresi (pp.413-418). Ankara, Turkey

KEÇELİ MUTLU, TÜRKAN, And ESRA TURAN DEMİRTAŞ. "Siyah Çaydan Elde Edilen Ekstraktların Antioksidan Etkilerinin Belirlenmesi," 5. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Turkey, 2007

KEÇELİ MUTLU, TÜRKAN K. And TURAN DEMİRTAŞ, ESRA T. . "Siyah Çaydan Elde Edilen Ekstraktların Antioksidan Etkilerinin Belirlenmesi." 5. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.413-418, 2007

KEÇELİ MUTLU, T. And TURAN DEMİRTAŞ, E. (2007) . "Siyah Çaydan Elde Edilen Ekstraktların Antioksidan Etkilerinin Belirlenmesi." 5. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.413-418.

@conferencepaper{conferencepaper, author={TÜRKAN KEÇELİ MUTLU And author={ESRA TURAN DEMİRTAŞ}, title={Siyah Çaydan Elde Edilen Ekstraktların Antioksidan Etkilerinin Belirlenmesi}, congress name={5. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2007}, pages={413-418} }