N. GÜZELER Et Al. , "Mikrobiyal Transglutaminaz Enzimi Kullanımının Hatay Peynirinin Proteolitik Özellikleri Üzerine Etkileri," II. Uluslararası Akdeniz Sempozyumu , Mersin, Turkey, pp.84-95, 2019
GÜZELER, N. Et Al. 2019. Mikrobiyal Transglutaminaz Enzimi Kullanımının Hatay Peynirinin Proteolitik Özellikleri Üzerine Etkileri. II. Uluslararası Akdeniz Sempozyumu , (Mersin, Turkey), 84-95.
GÜZELER, N., Mert, H., & ÖZBEK, Ç., (2019). Mikrobiyal Transglutaminaz Enzimi Kullanımının Hatay Peynirinin Proteolitik Özellikleri Üzerine Etkileri . II. Uluslararası Akdeniz Sempozyumu (pp.84-95). Mersin, Turkey
GÜZELER, NURAY, Hüseyin Mert, And ÇAĞLA ÖZBEK. "Mikrobiyal Transglutaminaz Enzimi Kullanımının Hatay Peynirinin Proteolitik Özellikleri Üzerine Etkileri," II. Uluslararası Akdeniz Sempozyumu, Mersin, Turkey, 2019
GÜZELER, NURAY Et Al. "Mikrobiyal Transglutaminaz Enzimi Kullanımının Hatay Peynirinin Proteolitik Özellikleri Üzerine Etkileri." II. Uluslararası Akdeniz Sempozyumu , Mersin, Turkey, pp.84-95, 2019
GÜZELER, N. Mert, H. And ÖZBEK, Ç. (2019) . "Mikrobiyal Transglutaminaz Enzimi Kullanımının Hatay Peynirinin Proteolitik Özellikleri Üzerine Etkileri." II. Uluslararası Akdeniz Sempozyumu , Mersin, Turkey, pp.84-95.
@conferencepaper{conferencepaper, author={NURAY GÜZELER Et Al. }, title={Mikrobiyal Transglutaminaz Enzimi Kullanımının Hatay Peynirinin Proteolitik Özellikleri Üzerine Etkileri}, congress name={II. Uluslararası Akdeniz Sempozyumu}, city={Mersin}, country={Turkey}, year={2019}, pages={84-95} }