Atıf Formatları
In vitro besi ortamında kullanılan değişik katılaştırıcı maddelerin ve farklı pH düzeylerinin bazı kiraz (P.avium) anaçlarının çoğaltılması üzerine etkileri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Y. AKA KAÇAR Et Al. , "In vitro besi ortamında kullanılan değişik katılaştırıcı maddelerin ve farklı pH düzeylerinin bazı kiraz (P.avium) anaçlarının çoğaltılması üzerine etkileri," I.Ulusal Sert Çekirdekli Meyveler Sempozyumu , Yalova, Turkey, pp.25, 2001

AKA KAÇAR, Y. Et Al. 2001. In vitro besi ortamında kullanılan değişik katılaştırıcı maddelerin ve farklı pH düzeylerinin bazı kiraz (P.avium) anaçlarının çoğaltılması üzerine etkileri. I.Ulusal Sert Çekirdekli Meyveler Sempozyumu , (Yalova, Turkey), 25.

AKA KAÇAR, Y., Yılmaz, N., YALÇIN MENDİ, N. Y., KÜDEN, A., & Çetiner, S., (2001). In vitro besi ortamında kullanılan değişik katılaştırıcı maddelerin ve farklı pH düzeylerinin bazı kiraz (P.avium) anaçlarının çoğaltılması üzerine etkileri . I.Ulusal Sert Çekirdekli Meyveler Sempozyumu (pp.25). Yalova, Turkey

AKA KAÇAR, YILDIZ Et Al. "In vitro besi ortamında kullanılan değişik katılaştırıcı maddelerin ve farklı pH düzeylerinin bazı kiraz (P.avium) anaçlarının çoğaltılması üzerine etkileri," I.Ulusal Sert Çekirdekli Meyveler Sempozyumu, Yalova, Turkey, 2001

AKA KAÇAR, YILDIZ A. Et Al. "In vitro besi ortamında kullanılan değişik katılaştırıcı maddelerin ve farklı pH düzeylerinin bazı kiraz (P.avium) anaçlarının çoğaltılması üzerine etkileri." I.Ulusal Sert Çekirdekli Meyveler Sempozyumu , Yalova, Turkey, pp.25, 2001

AKA KAÇAR, Y. Et Al. (2001) . "In vitro besi ortamında kullanılan değişik katılaştırıcı maddelerin ve farklı pH düzeylerinin bazı kiraz (P.avium) anaçlarının çoğaltılması üzerine etkileri." I.Ulusal Sert Çekirdekli Meyveler Sempozyumu , Yalova, Turkey, p.25.

@conferencepaper{conferencepaper, author={YILDIZ AKA KAÇAR Et Al. }, title={In vitro besi ortamında kullanılan değişik katılaştırıcı maddelerin ve farklı pH düzeylerinin bazı kiraz (P.avium) anaçlarının çoğaltılması üzerine etkileri}, congress name={I.Ulusal Sert Çekirdekli Meyveler Sempozyumu}, city={Yalova}, country={Turkey}, year={2001}, pages={25} }