İ. Çetin And T. TÜKEN, "Gıda Katkılarına Duyarlı Karbon Pasta Elektrot Geliştirilmesi," 1st International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2016) , 2016
Çetin, İ. And TÜKEN, T. 2016. Gıda Katkılarına Duyarlı Karbon Pasta Elektrot Geliştirilmesi. 1st International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2016) .
Çetin, İ., & TÜKEN, T., (2016). Gıda Katkılarına Duyarlı Karbon Pasta Elektrot Geliştirilmesi . 1st International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2016)
Çetin, İrem, And TUNÇ TÜKEN. "Gıda Katkılarına Duyarlı Karbon Pasta Elektrot Geliştirilmesi," 1st International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2016), 2016
Çetin, İrem And TÜKEN, TUNÇ. "Gıda Katkılarına Duyarlı Karbon Pasta Elektrot Geliştirilmesi." 1st International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2016) , 2016
Çetin, İ. And TÜKEN, T. (2016) . "Gıda Katkılarına Duyarlı Karbon Pasta Elektrot Geliştirilmesi." 1st International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2016) .
@conferencepaper{conferencepaper, author={İrem Çetin And author={TUNÇ TÜKEN}, title={Gıda Katkılarına Duyarlı Karbon Pasta Elektrot Geliştirilmesi}, congress name={1st International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2016)}, city={}, country={}, year={2016}}