I. VAR Et Al. , "Adana'da Ambalajlı ve Açıkta Satılan Salamların Mikrobiyolojik Açıdan Değerlendirilmesi," 3. Et Ürünleri Çalıştayı , Tokat, Turkey, pp.52, 2014
VAR , I. Et Al. 2014. Adana'da Ambalajlı ve Açıkta Satılan Salamların Mikrobiyolojik Açıdan Değerlendirilmesi. 3. Et Ürünleri Çalıştayı , (Tokat, Turkey), 52.
VAR , I., SAĞLAM, S., GIRIŞEN,, B., NISANOĞLU, E., KILAVUZ, Z., KANBAĞLI, G., ... AYDEMIR, A.(2014). Adana'da Ambalajlı ve Açıkta Satılan Salamların Mikrobiyolojik Açıdan Değerlendirilmesi . 3. Et Ürünleri Çalıştayı (pp.52). Tokat, Turkey
VAR , IŞIL Et Al. "Adana'da Ambalajlı ve Açıkta Satılan Salamların Mikrobiyolojik Açıdan Değerlendirilmesi," 3. Et Ürünleri Çalıştayı, Tokat, Turkey, 2014
VAR , IŞIL Et Al. "Adana'da Ambalajlı ve Açıkta Satılan Salamların Mikrobiyolojik Açıdan Değerlendirilmesi." 3. Et Ürünleri Çalıştayı , Tokat, Turkey, pp.52, 2014
VAR , I. Et Al. (2014) . "Adana'da Ambalajlı ve Açıkta Satılan Salamların Mikrobiyolojik Açıdan Değerlendirilmesi." 3. Et Ürünleri Çalıştayı , Tokat, Turkey, p.52.
@conferencepaper{conferencepaper, author={IŞIL VAR Et Al. }, title={Adana'da Ambalajlı ve Açıkta Satılan Salamların Mikrobiyolojik Açıdan Değerlendirilmesi}, congress name={3. Et Ürünleri Çalıştayı}, city={Tokat}, country={Turkey}, year={2014}, pages={52} }