M. GÜVEN Et Al. , "Kaşar Peynirlerinin Proteoliz Düzeyleri Üzerine Farklı Ambalaj Materyali ve Olgunlaşma Süresinin Etkileri," GAP III. Tarım Kongresi , Şanlıurfa, Turkey, pp.67-72, 2003
GÜVEN, M. Et Al. 2003. Kaşar Peynirlerinin Proteoliz Düzeyleri Üzerine Farklı Ambalaj Materyali ve Olgunlaşma Süresinin Etkileri. GAP III. Tarım Kongresi , (Şanlıurfa, Turkey), 67-72.
GÜVEN, M., KARACA, O. B., Kaçar, A., Hayaloğlu, A. A., & Çürük, M., (2003). Kaşar Peynirlerinin Proteoliz Düzeyleri Üzerine Farklı Ambalaj Materyali ve Olgunlaşma Süresinin Etkileri . GAP III. Tarım Kongresi (pp.67-72). Şanlıurfa, Turkey
GÜVEN, MEHMET Et Al. "Kaşar Peynirlerinin Proteoliz Düzeyleri Üzerine Farklı Ambalaj Materyali ve Olgunlaşma Süresinin Etkileri," GAP III. Tarım Kongresi, Şanlıurfa, Turkey, 2003
GÜVEN, MEHMET Et Al. "Kaşar Peynirlerinin Proteoliz Düzeyleri Üzerine Farklı Ambalaj Materyali ve Olgunlaşma Süresinin Etkileri." GAP III. Tarım Kongresi , Şanlıurfa, Turkey, pp.67-72, 2003
GÜVEN, M. Et Al. (2003) . "Kaşar Peynirlerinin Proteoliz Düzeyleri Üzerine Farklı Ambalaj Materyali ve Olgunlaşma Süresinin Etkileri." GAP III. Tarım Kongresi , Şanlıurfa, Turkey, pp.67-72.
@conferencepaper{conferencepaper, author={MEHMET GÜVEN Et Al. }, title={Kaşar Peynirlerinin Proteoliz Düzeyleri Üzerine Farklı Ambalaj Materyali ve Olgunlaşma Süresinin Etkileri}, congress name={GAP III. Tarım Kongresi}, city={Şanlıurfa}, country={Turkey}, year={2003}, pages={67-72} }