S. KESEN Et Al. , "Ham ve Rafine Fındık Yağlarının Yağ Asitleri Bileşimi," Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.31, pp.79-84, 2016
KESEN, S. Et Al. 2016. Ham ve Rafine Fındık Yağlarının Yağ Asitleri Bileşimi. Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.31 , 79-84.
KESEN, S., SÖNMEZDAĞ, A. S., KELEBEK, H., & SELLİ, S., (2016). Ham ve Rafine Fındık Yağlarının Yağ Asitleri Bileşimi. Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.31, 79-84.
KESEN, SONGÜL Et Al. "Ham ve Rafine Fındık Yağlarının Yağ Asitleri Bileşimi," Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.31, 79-84, 2016
KESEN, SONGÜL Et Al. "Ham ve Rafine Fındık Yağlarının Yağ Asitleri Bileşimi." Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.31, pp.79-84, 2016
KESEN, S. Et Al. (2016) . "Ham ve Rafine Fındık Yağlarının Yağ Asitleri Bileşimi." Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.31, pp.79-84.
@article{article, author={SONGÜL KESEN Et Al. }, title={Ham ve Rafine Fındık Yağlarının Yağ Asitleri Bileşimi}, journal={Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi}, year=2016, pages={79-84} }