I. VAR ÖNGEL Et Al. , "Yoğurt Dondurmalarında Mikroorganizma Redüksiyonu Üzerine Depolama Süresinin Etkisi," Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , 2000
VAR ÖNGEL, I. Et Al. 2000. Yoğurt Dondurmalarında Mikroorganizma Redüksiyonu Üzerine Depolama Süresinin Etkisi. Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi .
VAR ÖNGEL, I., GÜVEN, M., & ERGİNKAYA, Z., (2000). Yoğurt Dondurmalarında Mikroorganizma Redüksiyonu Üzerine Depolama Süresinin Etkisi. Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi .
VAR ÖNGEL, IŞIL, MEHMET GÜVEN, And ZERRİN ERGİNKAYA. "Yoğurt Dondurmalarında Mikroorganizma Redüksiyonu Üzerine Depolama Süresinin Etkisi," Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , 2000
VAR ÖNGEL, IŞIL V. Et Al. "Yoğurt Dondurmalarında Mikroorganizma Redüksiyonu Üzerine Depolama Süresinin Etkisi." Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , 2000
VAR ÖNGEL, I. GÜVEN, M. And ERGİNKAYA, Z. (2000) . "Yoğurt Dondurmalarında Mikroorganizma Redüksiyonu Üzerine Depolama Süresinin Etkisi." Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi .
@article{article, author={IŞIL VAR ÖNGEL Et Al. }, title={Yoğurt Dondurmalarında Mikroorganizma Redüksiyonu Üzerine Depolama Süresinin Etkisi}, journal={Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2000}