Ö. Gölge And N. GÜZELER, "Potasyum Sorbat İlavesinin Yoğurtların Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkileri," Ç.Ü.Z.F. Dergisi , vol.18, no.4, pp.35-44, 2003
Gölge, Ö. And GÜZELER, N. 2003. Potasyum Sorbat İlavesinin Yoğurtların Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkileri. Ç.Ü.Z.F. Dergisi , vol.18, no.4 , 35-44.
Gölge, Ö., & GÜZELER, N., (2003). Potasyum Sorbat İlavesinin Yoğurtların Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkileri. Ç.Ü.Z.F. Dergisi , vol.18, no.4, 35-44.
Gölge, Özgür, And NURAY GÜZELER. "Potasyum Sorbat İlavesinin Yoğurtların Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkileri," Ç.Ü.Z.F. Dergisi , vol.18, no.4, 35-44, 2003
Gölge, Özgür And GÜZELER, NURAY. "Potasyum Sorbat İlavesinin Yoğurtların Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkileri." Ç.Ü.Z.F. Dergisi , vol.18, no.4, pp.35-44, 2003
Gölge, Ö. And GÜZELER, N. (2003) . "Potasyum Sorbat İlavesinin Yoğurtların Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkileri." Ç.Ü.Z.F. Dergisi , vol.18, no.4, pp.35-44.
@article{article, author={Özgür Gölge And author={NURAY GÜZELER}, title={Potasyum Sorbat İlavesinin Yoğurtların Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkileri}, journal={Ç.Ü.Z.F. Dergisi}, year=2003, pages={35-44} }