I. VAR Et Al. , "Ülkemizde ve Dünyada Tüketime Sunulan Dondurmaların Mikrobiyal Florasına Genel Bir Bakış," 5. Gıda Mühendisliği , Ankara, Turkey, pp.197-202, 2007
VAR , I. Et Al. 2007. Ülkemizde ve Dünyada Tüketime Sunulan Dondurmaların Mikrobiyal Florasına Genel Bir Bakış. 5. Gıda Mühendisliği , (Ankara, Turkey), 197-202.
VAR , I., EMİNDAYI, M., ASLAN, A., CEYHAN, M., DEMİR, M., & KABAK, B., (2007). Ülkemizde ve Dünyada Tüketime Sunulan Dondurmaların Mikrobiyal Florasına Genel Bir Bakış . 5. Gıda Mühendisliği (pp.197-202). Ankara, Turkey
VAR , IŞIL Et Al. "Ülkemizde ve Dünyada Tüketime Sunulan Dondurmaların Mikrobiyal Florasına Genel Bir Bakış," 5. Gıda Mühendisliği, Ankara, Turkey, 2007
VAR , IŞIL Et Al. "Ülkemizde ve Dünyada Tüketime Sunulan Dondurmaların Mikrobiyal Florasına Genel Bir Bakış." 5. Gıda Mühendisliği , Ankara, Turkey, pp.197-202, 2007
VAR , I. Et Al. (2007) . "Ülkemizde ve Dünyada Tüketime Sunulan Dondurmaların Mikrobiyal Florasına Genel Bir Bakış." 5. Gıda Mühendisliği , Ankara, Turkey, pp.197-202.
@conferencepaper{conferencepaper, author={IŞIL VAR Et Al. }, title={Ülkemizde ve Dünyada Tüketime Sunulan Dondurmaların Mikrobiyal Florasına Genel Bir Bakış}, congress name={5. Gıda Mühendisliği}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2007}, pages={197-202} }