S. GULER And T. KEÇELİ MUTLU, "Geleneksel Yöntemlerle Taş Sızma Zeytinyağı Üretimi," 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, pp.75, 2014
GULER, S. And KEÇELİ MUTLU, T. 2014. Geleneksel Yöntemlerle Taş Sızma Zeytinyağı Üretimi. 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Adana, Turkey), 75.
GULER, S., & KEÇELİ MUTLU, T., (2014). Geleneksel Yöntemlerle Taş Sızma Zeytinyağı Üretimi . 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.75). Adana, Turkey
GULER, SEBNEM, And TÜRKAN KEÇELİ MUTLU. "Geleneksel Yöntemlerle Taş Sızma Zeytinyağı Üretimi," 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Turkey, 2014
GULER, SEBNEM And KEÇELİ MUTLU, TÜRKAN K. . "Geleneksel Yöntemlerle Taş Sızma Zeytinyağı Üretimi." 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, pp.75, 2014
GULER, S. And KEÇELİ MUTLU, T. (2014) . "Geleneksel Yöntemlerle Taş Sızma Zeytinyağı Üretimi." 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, p.75.
@conferencepaper{conferencepaper, author={SEBNEM GULER And author={TÜRKAN KEÇELİ MUTLU}, title={Geleneksel Yöntemlerle Taş Sızma Zeytinyağı Üretimi}, congress name={4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Adana}, country={Turkey}, year={2014}, pages={75} }