H. BENLİ And P. PÜRÇÜKLÜ, "Et Üretim Yan Ürünü Olan Kemik İliğinin Özellikleri," 3rd International Mediterranean Science and Engineering Congress(IMSEC 2018) , 2018
BENLİ, H. And PÜRÇÜKLÜ, P. 2018. Et Üretim Yan Ürünü Olan Kemik İliğinin Özellikleri. 3rd International Mediterranean Science and Engineering Congress(IMSEC 2018) .
BENLİ, H., & PÜRÇÜKLÜ, P., (2018). Et Üretim Yan Ürünü Olan Kemik İliğinin Özellikleri . 3rd International Mediterranean Science and Engineering Congress(IMSEC 2018)
BENLİ, HAKAN, And Pelin PÜRÇÜKLÜ. "Et Üretim Yan Ürünü Olan Kemik İliğinin Özellikleri," 3rd International Mediterranean Science and Engineering Congress(IMSEC 2018), 2018
BENLİ, HAKAN And PÜRÇÜKLÜ, Pelin. "Et Üretim Yan Ürünü Olan Kemik İliğinin Özellikleri." 3rd International Mediterranean Science and Engineering Congress(IMSEC 2018) , 2018
BENLİ, H. And PÜRÇÜKLÜ, P. (2018) . "Et Üretim Yan Ürünü Olan Kemik İliğinin Özellikleri." 3rd International Mediterranean Science and Engineering Congress(IMSEC 2018) .
@conferencepaper{conferencepaper, author={HAKAN BENLİ And author={Pelin PÜRÇÜKLÜ}, title={Et Üretim Yan Ürünü Olan Kemik İliğinin Özellikleri}, congress name={3rd International Mediterranean Science and Engineering Congress(IMSEC 2018)}, city={}, country={}, year={2018}}