H. R. KUTLU Et Al. , "Mısır ve soyaya dayalı rasyona enzim ve su katkısının etlik civcivlerin performansları üzerine etkileri.," Uluslararası Tavukçuluk Kongresi'-95 , vol.1, no.2, İstanbul, Turkey, pp.503-510, 1995
KUTLU, H. R. Et Al. 1995. Mısır ve soyaya dayalı rasyona enzim ve su katkısının etlik civcivlerin performansları üzerine etkileri.. Uluslararası Tavukçuluk Kongresi'-95 , (İstanbul, Turkey), 503-510.
KUTLU, H. R., Demir, E., GÖRGÜLÜ, M., & Öztürkcan, O., (1995). Mısır ve soyaya dayalı rasyona enzim ve su katkısının etlik civcivlerin performansları üzerine etkileri. . Uluslararası Tavukçuluk Kongresi'-95 (pp.503-510). İstanbul, Turkey
KUTLU, HASAN Et Al. "Mısır ve soyaya dayalı rasyona enzim ve su katkısının etlik civcivlerin performansları üzerine etkileri.," Uluslararası Tavukçuluk Kongresi'-95, İstanbul, Turkey, 1995
KUTLU, HASAN R. Et Al. "Mısır ve soyaya dayalı rasyona enzim ve su katkısının etlik civcivlerin performansları üzerine etkileri.." Uluslararası Tavukçuluk Kongresi'-95 , İstanbul, Turkey, pp.503-510, 1995
KUTLU, H. R. Et Al. (1995) . "Mısır ve soyaya dayalı rasyona enzim ve su katkısının etlik civcivlerin performansları üzerine etkileri.." Uluslararası Tavukçuluk Kongresi'-95 , İstanbul, Turkey, pp.503-510.
@conferencepaper{conferencepaper, author={HASAN RÜŞTÜ KUTLU Et Al. }, title={Mısır ve soyaya dayalı rasyona enzim ve su katkısının etlik civcivlerin performansları üzerine etkileri.}, congress name={Uluslararası Tavukçuluk Kongresi'-95}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={1995}, pages={503-510} }