S. UZUNLU And I. VAR , "Farklı Gaz Kompozisyonları ile Modifiye Atmosferde Paketlenen Mantının Mikrobiyolojik ve Kimyasal Özelliklerindeki Değişmeler," 4.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, pp.211, 2014
UZUNLU, S. And VAR , I. 2014. Farklı Gaz Kompozisyonları ile Modifiye Atmosferde Paketlenen Mantının Mikrobiyolojik ve Kimyasal Özelliklerindeki Değişmeler. 4.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Adana, Turkey), 211.
UZUNLU, S., & VAR , I., (2014). Farklı Gaz Kompozisyonları ile Modifiye Atmosferde Paketlenen Mantının Mikrobiyolojik ve Kimyasal Özelliklerindeki Değişmeler . 4.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.211). Adana, Turkey
UZUNLU, S., And IŞIL VAR . "Farklı Gaz Kompozisyonları ile Modifiye Atmosferde Paketlenen Mantının Mikrobiyolojik ve Kimyasal Özelliklerindeki Değişmeler," 4.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Turkey, 2014
UZUNLU, S. And VAR , IŞIL. "Farklı Gaz Kompozisyonları ile Modifiye Atmosferde Paketlenen Mantının Mikrobiyolojik ve Kimyasal Özelliklerindeki Değişmeler." 4.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, pp.211, 2014
UZUNLU, S. And VAR , I. (2014) . "Farklı Gaz Kompozisyonları ile Modifiye Atmosferde Paketlenen Mantının Mikrobiyolojik ve Kimyasal Özelliklerindeki Değişmeler." 4.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, p.211.
@conferencepaper{conferencepaper, author={S. UZUNLU And author={IŞIL VAR }, title={Farklı Gaz Kompozisyonları ile Modifiye Atmosferde Paketlenen Mantının Mikrobiyolojik ve Kimyasal Özelliklerindeki Değişmeler}, congress name={4.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Adana}, country={Turkey}, year={2014}, pages={211} }