Y. ACAR And B. İMRAK, "KAYISI ANAÇ ÜRETİMİNDE KULLANILACAK TOHUMLARIN KÜKÜRTLEME VE AÇIKTA KURUTMA SONRASI CANLILIK VE ÇİMLENME DURUMLARININ ARAŞTIRILMASI," 1 st International Conference on Engineering, Natural and Social Sciences , vol.1, Konya, Turkey, pp.549-554, 2022
ACAR, Y. And İMRAK, B. 2022. KAYISI ANAÇ ÜRETİMİNDE KULLANILACAK TOHUMLARIN KÜKÜRTLEME VE AÇIKTA KURUTMA SONRASI CANLILIK VE ÇİMLENME DURUMLARININ ARAŞTIRILMASI. 1 st International Conference on Engineering, Natural and Social Sciences , (Konya, Turkey), 549-554.
ACAR, Y., & İMRAK, B., (2022). KAYISI ANAÇ ÜRETİMİNDE KULLANILACAK TOHUMLARIN KÜKÜRTLEME VE AÇIKTA KURUTMA SONRASI CANLILIK VE ÇİMLENME DURUMLARININ ARAŞTIRILMASI . 1 st International Conference on Engineering, Natural and Social Sciences (pp.549-554). Konya, Turkey
ACAR, YÜCEL, And BURHANETTİN İMRAK. "KAYISI ANAÇ ÜRETİMİNDE KULLANILACAK TOHUMLARIN KÜKÜRTLEME VE AÇIKTA KURUTMA SONRASI CANLILIK VE ÇİMLENME DURUMLARININ ARAŞTIRILMASI," 1 st International Conference on Engineering, Natural and Social Sciences, Konya, Turkey, 2022
ACAR, YÜCEL And İMRAK, BURHANETTİN. "KAYISI ANAÇ ÜRETİMİNDE KULLANILACAK TOHUMLARIN KÜKÜRTLEME VE AÇIKTA KURUTMA SONRASI CANLILIK VE ÇİMLENME DURUMLARININ ARAŞTIRILMASI." 1 st International Conference on Engineering, Natural and Social Sciences , Konya, Turkey, pp.549-554, 2022
ACAR, Y. And İMRAK, B. (2022) . "KAYISI ANAÇ ÜRETİMİNDE KULLANILACAK TOHUMLARIN KÜKÜRTLEME VE AÇIKTA KURUTMA SONRASI CANLILIK VE ÇİMLENME DURUMLARININ ARAŞTIRILMASI." 1 st International Conference on Engineering, Natural and Social Sciences , Konya, Turkey, pp.549-554.
@conferencepaper{conferencepaper, author={YÜCEL ACAR And author={BURHANETTİN İMRAK}, title={KAYISI ANAÇ ÜRETİMİNDE KULLANILACAK TOHUMLARIN KÜKÜRTLEME VE AÇIKTA KURUTMA SONRASI CANLILIK VE ÇİMLENME DURUMLARININ ARAŞTIRILMASI}, congress name={1 st International Conference on Engineering, Natural and Social Sciences}, city={Konya}, country={Turkey}, year={2022}, pages={549-554} }