D. SAY And N. GÜZELER, "İnek ve Keçi Sütlerinden Farklı Yöntemlerle Üretilen Tuzlu Yoğurtların Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri," Türkiye 7. Gıda Kongresi , Ankara, Turkey, pp.325-332, 2002
SAY, D. And GÜZELER, N. 2002. İnek ve Keçi Sütlerinden Farklı Yöntemlerle Üretilen Tuzlu Yoğurtların Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri. Türkiye 7. Gıda Kongresi , (Ankara, Turkey), 325-332.
SAY, D., & GÜZELER, N., (2002). İnek ve Keçi Sütlerinden Farklı Yöntemlerle Üretilen Tuzlu Yoğurtların Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri . Türkiye 7. Gıda Kongresi (pp.325-332). Ankara, Turkey
SAY, DİLEK, And NURAY GÜZELER. "İnek ve Keçi Sütlerinden Farklı Yöntemlerle Üretilen Tuzlu Yoğurtların Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri," Türkiye 7. Gıda Kongresi, Ankara, Turkey, 2002
SAY, DİLEK And GÜZELER, NURAY. "İnek ve Keçi Sütlerinden Farklı Yöntemlerle Üretilen Tuzlu Yoğurtların Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri." Türkiye 7. Gıda Kongresi , Ankara, Turkey, pp.325-332, 2002
SAY, D. And GÜZELER, N. (2002) . "İnek ve Keçi Sütlerinden Farklı Yöntemlerle Üretilen Tuzlu Yoğurtların Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri." Türkiye 7. Gıda Kongresi , Ankara, Turkey, pp.325-332.
@conferencepaper{conferencepaper, author={DİLEK SAY And author={NURAY GÜZELER}, title={İnek ve Keçi Sütlerinden Farklı Yöntemlerle Üretilen Tuzlu Yoğurtların Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri}, congress name={Türkiye 7. Gıda Kongresi}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2002}, pages={325-332} }