Z. ERGİNKAYA Et Al. , "Geleneksel et ürünlerindeki laktik asit bakterilerinin antibiyotik dirençprofili," Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi , vol.25, no.7, pp.834-838, 2019
ERGİNKAYA, Z. Et Al. 2019. Geleneksel et ürünlerindeki laktik asit bakterilerinin antibiyotik dirençprofili. Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi , vol.25, no.7 , 834-838.
ERGİNKAYA, Z., YALANCA, İ., & ÜNAL TURHAN, E., (2019). Geleneksel et ürünlerindeki laktik asit bakterilerinin antibiyotik dirençprofili. Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi , vol.25, no.7, 834-838.
ERGİNKAYA, ZERRİN, İBRAHİM YALANCA, And EMEL ÜNAL TURHAN. "Geleneksel et ürünlerindeki laktik asit bakterilerinin antibiyotik dirençprofili," Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi , vol.25, no.7, 834-838, 2019
ERGİNKAYA, ZERRİN Et Al. "Geleneksel et ürünlerindeki laktik asit bakterilerinin antibiyotik dirençprofili." Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi , vol.25, no.7, pp.834-838, 2019
ERGİNKAYA, Z. YALANCA, İ. And ÜNAL TURHAN, E. (2019) . "Geleneksel et ürünlerindeki laktik asit bakterilerinin antibiyotik dirençprofili." Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi , vol.25, no.7, pp.834-838.
@article{article, author={ZERRİN ERGİNKAYA Et Al. }, title={Geleneksel et ürünlerindeki laktik asit bakterilerinin antibiyotik dirençprofili}, journal={Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi}, year=2019, pages={834-838} }