A. Canbaş Et Al. , "Üzümden Elde Edilen Düşük Alkollü İçkilerde Şeker Miktarını Azaltma Yöntemleri," GIDA , vol.19, no.2, pp.107-111, 1994
Canbaş, A. Et Al. 1994. Üzümden Elde Edilen Düşük Alkollü İçkilerde Şeker Miktarını Azaltma Yöntemleri. GIDA , vol.19, no.2 , 107-111.
Canbaş, A., ERTEN, H., & CABAROĞLU, T., (1994). Üzümden Elde Edilen Düşük Alkollü İçkilerde Şeker Miktarını Azaltma Yöntemleri. GIDA , vol.19, no.2, 107-111.
Canbaş, Ahmet, HÜSEYİN ERTEN, And TURGUT CABAROĞLU. "Üzümden Elde Edilen Düşük Alkollü İçkilerde Şeker Miktarını Azaltma Yöntemleri," GIDA , vol.19, no.2, 107-111, 1994
Canbaş, Ahmet Et Al. "Üzümden Elde Edilen Düşük Alkollü İçkilerde Şeker Miktarını Azaltma Yöntemleri." GIDA , vol.19, no.2, pp.107-111, 1994
Canbaş, A. ERTEN, H. And CABAROĞLU, T. (1994) . "Üzümden Elde Edilen Düşük Alkollü İçkilerde Şeker Miktarını Azaltma Yöntemleri." GIDA , vol.19, no.2, pp.107-111.
@article{article, author={Ahmet Canbaş Et Al. }, title={Üzümden Elde Edilen Düşük Alkollü İçkilerde Şeker Miktarını Azaltma Yöntemleri}, journal={GIDA}, year=1994, pages={107-111} }