H. R. KUTLU Et Al. , "Dönemsel olarak rasyonda odun kömürü kullanımının etlik piliçlerin performansı üzerine etkisi.," VIV Poultry Yutav'99 Uluslararası Tavukçuluk Fuarı ve Konferansı , vol.1, no.1, İstanbul, Turkey, pp.433-440, 1999
KUTLU, H. R. Et Al. 1999. Dönemsel olarak rasyonda odun kömürü kullanımının etlik piliçlerin performansı üzerine etkisi.. VIV Poultry Yutav'99 Uluslararası Tavukçuluk Fuarı ve Konferansı , (İstanbul, Turkey), 433-440.
KUTLU, H. R., Ünsal, İ., GÖRGÜLÜ, M., & ÇELİK BAYKAL, L., (1999). Dönemsel olarak rasyonda odun kömürü kullanımının etlik piliçlerin performansı üzerine etkisi. . VIV Poultry Yutav'99 Uluslararası Tavukçuluk Fuarı ve Konferansı (pp.433-440). İstanbul, Turkey
KUTLU, HASAN Et Al. "Dönemsel olarak rasyonda odun kömürü kullanımının etlik piliçlerin performansı üzerine etkisi.," VIV Poultry Yutav'99 Uluslararası Tavukçuluk Fuarı ve Konferansı, İstanbul, Turkey, 1999
KUTLU, HASAN R. Et Al. "Dönemsel olarak rasyonda odun kömürü kullanımının etlik piliçlerin performansı üzerine etkisi.." VIV Poultry Yutav'99 Uluslararası Tavukçuluk Fuarı ve Konferansı , İstanbul, Turkey, pp.433-440, 1999
KUTLU, H. R. Et Al. (1999) . "Dönemsel olarak rasyonda odun kömürü kullanımının etlik piliçlerin performansı üzerine etkisi.." VIV Poultry Yutav'99 Uluslararası Tavukçuluk Fuarı ve Konferansı , İstanbul, Turkey, pp.433-440.
@conferencepaper{conferencepaper, author={HASAN RÜŞTÜ KUTLU Et Al. }, title={Dönemsel olarak rasyonda odun kömürü kullanımının etlik piliçlerin performansı üzerine etkisi.}, congress name={VIV Poultry Yutav'99 Uluslararası Tavukçuluk Fuarı ve Konferansı}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={1999}, pages={433-440} }