K. Korkmaz Et Al. , "Enzimatik Hidroliz Yöntemi Kullanılarak Balık İşleme Atıklarından Balık Protein Hidrolizatı Üretimi," Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi , vol.31, no.2, pp.502-513, 2021
Korkmaz, K. Et Al. 2021. Enzimatik Hidroliz Yöntemi Kullanılarak Balık İşleme Atıklarından Balık Protein Hidrolizatı Üretimi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi , vol.31, no.2 , 502-513.
Korkmaz, K., Tokur, B., & Uçar, Y., (2021). Enzimatik Hidroliz Yöntemi Kullanılarak Balık İşleme Atıklarından Balık Protein Hidrolizatı Üretimi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi , vol.31, no.2, 502-513.
Korkmaz, Koray, Bahar Tokur, And YILMAZ UÇAR. "Enzimatik Hidroliz Yöntemi Kullanılarak Balık İşleme Atıklarından Balık Protein Hidrolizatı Üretimi," Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi , vol.31, no.2, 502-513, 2021
Korkmaz, Koray Et Al. "Enzimatik Hidroliz Yöntemi Kullanılarak Balık İşleme Atıklarından Balık Protein Hidrolizatı Üretimi." Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi , vol.31, no.2, pp.502-513, 2021
Korkmaz, K. Tokur, B. And Uçar, Y. (2021) . "Enzimatik Hidroliz Yöntemi Kullanılarak Balık İşleme Atıklarından Balık Protein Hidrolizatı Üretimi." Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi , vol.31, no.2, pp.502-513.
@article{article, author={Koray Korkmaz Et Al. }, title={Enzimatik Hidroliz Yöntemi Kullanılarak Balık İşleme Atıklarından Balık Protein Hidrolizatı Üretimi}, journal={Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi}, year=2021, pages={502-513} }