B. KARAKAYA And K. SEVAL, "Dondurulmuş Balıklarda Farklı Çözündürme Şekillerinin Protein Kalitesine Olan Etkileri," Journal of FisheriesSciences.com , vol.2, no.1, pp.100-106, 2008
KARAKAYA, B. And SEVAL, K. 2008. Dondurulmuş Balıklarda Farklı Çözündürme Şekillerinin Protein Kalitesine Olan Etkileri. Journal of FisheriesSciences.com , vol.2, no.1 , 100-106.
KARAKAYA, B., & SEVAL, K., (2008). Dondurulmuş Balıklarda Farklı Çözündürme Şekillerinin Protein Kalitesine Olan Etkileri. Journal of FisheriesSciences.com , vol.2, no.1, 100-106.
KARAKAYA, BAHAR, And KANDEMİR SEVAL. "Dondurulmuş Balıklarda Farklı Çözündürme Şekillerinin Protein Kalitesine Olan Etkileri," Journal of FisheriesSciences.com , vol.2, no.1, 100-106, 2008
KARAKAYA, BAHAR And SEVAL, KANDEMİR. "Dondurulmuş Balıklarda Farklı Çözündürme Şekillerinin Protein Kalitesine Olan Etkileri." Journal of FisheriesSciences.com , vol.2, no.1, pp.100-106, 2008
KARAKAYA, B. And SEVAL, K. (2008) . "Dondurulmuş Balıklarda Farklı Çözündürme Şekillerinin Protein Kalitesine Olan Etkileri." Journal of FisheriesSciences.com , vol.2, no.1, pp.100-106.
@article{article, author={BAHAR KARAKAYA And author={KANDEMİR SEVAL}, title={Dondurulmuş Balıklarda Farklı Çözündürme Şekillerinin Protein Kalitesine Olan Etkileri}, journal={Journal of FisheriesSciences.com}, year=2008, pages={100-106} }