H. Barut Et Al. , "Ekmeklik Buğdaya Yapraktan Farklı Doz ve Zamanlarda Uygulanan Çinko ve Azotun Tanenin Besin Elementi İçeriğine Etkisi," Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.32, no.2, pp.1-14, 2017
Barut, H. Et Al. 2017. Ekmeklik Buğdaya Yapraktan Farklı Doz ve Zamanlarda Uygulanan Çinko ve Azotun Tanenin Besin Elementi İçeriğine Etkisi. Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.32, no.2 , 1-14.
Barut, H., Aykanat, S., EKER, S., & ÇAKMAK, İ., (2017). Ekmeklik Buğdaya Yapraktan Farklı Doz ve Zamanlarda Uygulanan Çinko ve Azotun Tanenin Besin Elementi İçeriğine Etkisi. Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.32, no.2, 1-14.
Barut, Hatun Et Al. "Ekmeklik Buğdaya Yapraktan Farklı Doz ve Zamanlarda Uygulanan Çinko ve Azotun Tanenin Besin Elementi İçeriğine Etkisi," Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.32, no.2, 1-14, 2017
Barut, Hatun Et Al. "Ekmeklik Buğdaya Yapraktan Farklı Doz ve Zamanlarda Uygulanan Çinko ve Azotun Tanenin Besin Elementi İçeriğine Etkisi." Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.32, no.2, pp.1-14, 2017
Barut, H. Et Al. (2017) . "Ekmeklik Buğdaya Yapraktan Farklı Doz ve Zamanlarda Uygulanan Çinko ve Azotun Tanenin Besin Elementi İçeriğine Etkisi." Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.32, no.2, pp.1-14.
@article{article, author={Hatun Barut Et Al. }, title={Ekmeklik Buğdaya Yapraktan Farklı Doz ve Zamanlarda Uygulanan Çinko ve Azotun Tanenin Besin Elementi İçeriğine Etkisi}, journal={Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi}, year=2017, pages={1-14} }