M. GÜVEN Et Al. , "Peyniraltı Suyu Bazlı Rekonstüte Süt İle Üretilen Yoğurtların Özellikleri Üzerine Starter Kültür Oranının Etkileri," Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.17, no.4, pp.73-80, 2002
GÜVEN, M. Et Al. 2002. Peyniraltı Suyu Bazlı Rekonstüte Süt İle Üretilen Yoğurtların Özellikleri Üzerine Starter Kültür Oranının Etkileri. Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.17, no.4 , 73-80.
GÜVEN, M., KARACA, O. B., SAYDAM, İ. B., & Mayadalı, Y., (2002). Peyniraltı Suyu Bazlı Rekonstüte Süt İle Üretilen Yoğurtların Özellikleri Üzerine Starter Kültür Oranının Etkileri. Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.17, no.4, 73-80.
GÜVEN, MEHMET Et Al. "Peyniraltı Suyu Bazlı Rekonstüte Süt İle Üretilen Yoğurtların Özellikleri Üzerine Starter Kültür Oranının Etkileri," Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.17, no.4, 73-80, 2002
GÜVEN, MEHMET Et Al. "Peyniraltı Suyu Bazlı Rekonstüte Süt İle Üretilen Yoğurtların Özellikleri Üzerine Starter Kültür Oranının Etkileri." Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.17, no.4, pp.73-80, 2002
GÜVEN, M. Et Al. (2002) . "Peyniraltı Suyu Bazlı Rekonstüte Süt İle Üretilen Yoğurtların Özellikleri Üzerine Starter Kültür Oranının Etkileri." Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.17, no.4, pp.73-80.
@article{article, author={MEHMET GÜVEN Et Al. }, title={Peyniraltı Suyu Bazlı Rekonstüte Süt İle Üretilen Yoğurtların Özellikleri Üzerine Starter Kültür Oranının Etkileri}, journal={Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2002, pages={73-80} }