M. DURMUŞ Et Al. , "Zeytin Yağı Yan Ürünlerinin Hamsi Etinden İzole Edilen Bakterilerin Gelişimi Ve Biyojen Amin Üretimi Üzerine Etkiler," XVII. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , İstanbul, Turkey, pp.358, 2013
DURMUŞ, M. Et Al. 2013. Zeytin Yağı Yan Ürünlerinin Hamsi Etinden İzole Edilen Bakterilerin Gelişimi Ve Biyojen Amin Üretimi Üzerine Etkiler. XVII. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , (İstanbul, Turkey), 358.
DURMUŞ, M., BOĞA, E., BALIKÇI, E., Yazgan, H., GÖKDOĞAN, S., UÇAR, Y., ... Boğa, M.(2013). Zeytin Yağı Yan Ürünlerinin Hamsi Etinden İzole Edilen Bakterilerin Gelişimi Ve Biyojen Amin Üretimi Üzerine Etkiler . XVII. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu (pp.358). İstanbul, Turkey
DURMUŞ, MUSTAFA Et Al. "Zeytin Yağı Yan Ürünlerinin Hamsi Etinden İzole Edilen Bakterilerin Gelişimi Ve Biyojen Amin Üretimi Üzerine Etkiler," XVII. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, İstanbul, Turkey, 2013
DURMUŞ, MUSTAFA Et Al. "Zeytin Yağı Yan Ürünlerinin Hamsi Etinden İzole Edilen Bakterilerin Gelişimi Ve Biyojen Amin Üretimi Üzerine Etkiler." XVII. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , İstanbul, Turkey, pp.358, 2013
DURMUŞ, M. Et Al. (2013) . "Zeytin Yağı Yan Ürünlerinin Hamsi Etinden İzole Edilen Bakterilerin Gelişimi Ve Biyojen Amin Üretimi Üzerine Etkiler." XVII. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , İstanbul, Turkey, p.358.
@conferencepaper{conferencepaper, author={MUSTAFA DURMUŞ Et Al. }, title={Zeytin Yağı Yan Ürünlerinin Hamsi Etinden İzole Edilen Bakterilerin Gelişimi Ve Biyojen Amin Üretimi Üzerine Etkiler}, congress name={XVII. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={2013}, pages={358} }