Z. ERGİNKAYA And E. Yurdakul, "Tavuk Etlerinden Gram Pozitif Kokların İzolasyonu Ve Antibiyotiklere Karşı Dirençliliklerinin Belirlenmesi," 6. Gıda Mühendisliği Kongresi , Antalya, Turkey, pp.1, 2009
ERGİNKAYA, Z. And Yurdakul, E. 2009. Tavuk Etlerinden Gram Pozitif Kokların İzolasyonu Ve Antibiyotiklere Karşı Dirençliliklerinin Belirlenmesi. 6. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Antalya, Turkey), 1.
ERGİNKAYA, Z., & Yurdakul, E., (2009). Tavuk Etlerinden Gram Pozitif Kokların İzolasyonu Ve Antibiyotiklere Karşı Dirençliliklerinin Belirlenmesi . 6. Gıda Mühendisliği Kongresi (pp.1). Antalya, Turkey
ERGİNKAYA, ZERRİN, And Erhan Yurdakul. "Tavuk Etlerinden Gram Pozitif Kokların İzolasyonu Ve Antibiyotiklere Karşı Dirençliliklerinin Belirlenmesi," 6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Turkey, 2009
ERGİNKAYA, ZERRİN And Yurdakul, Erhan. "Tavuk Etlerinden Gram Pozitif Kokların İzolasyonu Ve Antibiyotiklere Karşı Dirençliliklerinin Belirlenmesi." 6. Gıda Mühendisliği Kongresi , Antalya, Turkey, pp.1, 2009
ERGİNKAYA, Z. And Yurdakul, E. (2009) . "Tavuk Etlerinden Gram Pozitif Kokların İzolasyonu Ve Antibiyotiklere Karşı Dirençliliklerinin Belirlenmesi." 6. Gıda Mühendisliği Kongresi , Antalya, Turkey, p.1.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ZERRİN ERGİNKAYA And author={Erhan Yurdakul}, title={Tavuk Etlerinden Gram Pozitif Kokların İzolasyonu Ve Antibiyotiklere Karşı Dirençliliklerinin Belirlenmesi}, congress name={6. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2009}, pages={1} }