T. GÖKSAN Et Al. , "Doğal Deniz Suyu ve Tuzla Tuzu ile Hazırlanan Ortamlardaki Chaetoceros muelleri Lemmermann 1898 Kültürlerinde Işık ve Nütrientlerin Etkileri," Ege Üniv. Su Ürünleri Dergisi , vol.19, no.1, pp.163-167, 2002
GÖKSAN, T. Et Al. 2002. Doğal Deniz Suyu ve Tuzla Tuzu ile Hazırlanan Ortamlardaki Chaetoceros muelleri Lemmermann 1898 Kültürlerinde Işık ve Nütrientlerin Etkileri. Ege Üniv. Su Ürünleri Dergisi , vol.19, no.1 , 163-167.
GÖKSAN, T., DURMAZ, Y., IŞIK, O., & GÖKPINAR, Ş., (2002). Doğal Deniz Suyu ve Tuzla Tuzu ile Hazırlanan Ortamlardaki Chaetoceros muelleri Lemmermann 1898 Kültürlerinde Işık ve Nütrientlerin Etkileri. Ege Üniv. Su Ürünleri Dergisi , vol.19, no.1, 163-167.
GÖKSAN, TOLGA Et Al. "Doğal Deniz Suyu ve Tuzla Tuzu ile Hazırlanan Ortamlardaki Chaetoceros muelleri Lemmermann 1898 Kültürlerinde Işık ve Nütrientlerin Etkileri," Ege Üniv. Su Ürünleri Dergisi , vol.19, no.1, 163-167, 2002
GÖKSAN, TOLGA Et Al. "Doğal Deniz Suyu ve Tuzla Tuzu ile Hazırlanan Ortamlardaki Chaetoceros muelleri Lemmermann 1898 Kültürlerinde Işık ve Nütrientlerin Etkileri." Ege Üniv. Su Ürünleri Dergisi , vol.19, no.1, pp.163-167, 2002
GÖKSAN, T. Et Al. (2002) . "Doğal Deniz Suyu ve Tuzla Tuzu ile Hazırlanan Ortamlardaki Chaetoceros muelleri Lemmermann 1898 Kültürlerinde Işık ve Nütrientlerin Etkileri." Ege Üniv. Su Ürünleri Dergisi , vol.19, no.1, pp.163-167.
@article{article, author={TOLGA GÖKSAN Et Al. }, title={Doğal Deniz Suyu ve Tuzla Tuzu ile Hazırlanan Ortamlardaki Chaetoceros muelleri Lemmermann 1898 Kültürlerinde Işık ve Nütrientlerin Etkileri}, journal={Ege Üniv. Su Ürünleri Dergisi}, year=2002, pages={163-167} }