Y. ÖZOĞUL Et Al. , "Tütsülenmiş uskumru marinatlarının soğuk depolanması süresince (+4oC) yağ asitlerindeki değişimler.," XV. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Ekosistem Yaklaşımlı Su Ürünleri Üretimi , Rize, Turkey, pp.1, 2009
ÖZOĞUL, Y. Et Al. 2009. Tütsülenmiş uskumru marinatlarının soğuk depolanması süresince (+4oC) yağ asitlerindeki değişimler.. XV. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Ekosistem Yaklaşımlı Su Ürünleri Üretimi , (Rize, Turkey), 1.
ÖZOĞUL, Y., Balıkçı, E., KÜLEY BOĞA, E., ÖZOĞUL, F., & Uçak, İ., (2009). Tütsülenmiş uskumru marinatlarının soğuk depolanması süresince (+4oC) yağ asitlerindeki değişimler. . XV. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Ekosistem Yaklaşımlı Su Ürünleri Üretimi (pp.1). Rize, Turkey
ÖZOĞUL, YEŞİM Et Al. "Tütsülenmiş uskumru marinatlarının soğuk depolanması süresince (+4oC) yağ asitlerindeki değişimler.," XV. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Ekosistem Yaklaşımlı Su Ürünleri Üretimi, Rize, Turkey, 2009
ÖZOĞUL, YEŞİM Et Al. "Tütsülenmiş uskumru marinatlarının soğuk depolanması süresince (+4oC) yağ asitlerindeki değişimler.." XV. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Ekosistem Yaklaşımlı Su Ürünleri Üretimi , Rize, Turkey, pp.1, 2009
ÖZOĞUL, Y. Et Al. (2009) . "Tütsülenmiş uskumru marinatlarının soğuk depolanması süresince (+4oC) yağ asitlerindeki değişimler.." XV. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Ekosistem Yaklaşımlı Su Ürünleri Üretimi , Rize, Turkey, p.1.
@conferencepaper{conferencepaper, author={YEŞİM ÖZOĞUL Et Al. }, title={Tütsülenmiş uskumru marinatlarının soğuk depolanması süresince (+4oC) yağ asitlerindeki değişimler.}, congress name={XV. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Ekosistem Yaklaşımlı Su Ürünleri Üretimi}, city={Rize}, country={Turkey}, year={2009}, pages={1} }