Ş. H. ATTAR Et Al. , "Farklı SPME Uçları Kullanılarak Kayısı Meyvelerinde Aroma Bileşiklerinin GC/MS Tekniği ile Belirlenmesi," 2. ULUSLARARASI MERSİN SEMPOZYUMU , vol.2, pp.28-38, 2019
ATTAR, Ş. H. Et Al. 2019. Farklı SPME Uçları Kullanılarak Kayısı Meyvelerinde Aroma Bileşiklerinin GC/MS Tekniği ile Belirlenmesi. 2. ULUSLARARASI MERSİN SEMPOZYUMU , 28-38.
ATTAR, Ş. H., KAFKAS, N. E., ÜRÜN, i., NOGAY, g., & DOĞU, z., (2019). Farklı SPME Uçları Kullanılarak Kayısı Meyvelerinde Aroma Bileşiklerinin GC/MS Tekniği ile Belirlenmesi . 2. ULUSLARARASI MERSİN SEMPOZYUMU (pp.28-38).
ATTAR, ŞULE Et Al. "Farklı SPME Uçları Kullanılarak Kayısı Meyvelerinde Aroma Bileşiklerinin GC/MS Tekniği ile Belirlenmesi," 2. ULUSLARARASI MERSİN SEMPOZYUMU, 2019
ATTAR, ŞULE H. Et Al. "Farklı SPME Uçları Kullanılarak Kayısı Meyvelerinde Aroma Bileşiklerinin GC/MS Tekniği ile Belirlenmesi." 2. ULUSLARARASI MERSİN SEMPOZYUMU , pp.28-38, 2019
ATTAR, Ş. H. Et Al. (2019) . "Farklı SPME Uçları Kullanılarak Kayısı Meyvelerinde Aroma Bileşiklerinin GC/MS Tekniği ile Belirlenmesi." 2. ULUSLARARASI MERSİN SEMPOZYUMU , pp.28-38.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ŞULE HİLAL ATTAR Et Al. }, title={Farklı SPME Uçları Kullanılarak Kayısı Meyvelerinde Aroma Bileşiklerinin GC/MS Tekniği ile Belirlenmesi}, congress name={2. ULUSLARARASI MERSİN SEMPOZYUMU}, city={}, country={}, year={2019}, pages={28-38} }